Fotogenlampor och oljelampor

Välkommen till vårt utbud av fotogen- och oljelampor! Vi har ett stort urval av de bästa lamporna på marknaden, alla med en unik design och stil som passar perfekt in i ditt hem. Våra lampor är gjorda av hög kvalitet och är mycket hållbara. Vi erbjuder också ett brett utbud av olika storlekar och stilar, så att du kan hitta den perfekta lampan för dina behov. Köp din fotogen- eller oljelampa idag och lys upp ditt hem med stil!

Oljelampa, Glow, Brun 12cm - Stjernsund Oljelampa, Glow, Brun 12cm - Stjernsund
Fotogenlampa Skogsvicker, vit - Frera Design Fotogenlampa Skogsvicker, vit - Frera Design
Oljelampa, Glow, Vit 12cm - Stjernsund Oljelampa, Glow, Vit 12cm - Stjernsund
Oljelampa, Glow, Vit 7cm - Stjernsund Oljelampa, Glow, Vit 7cm - Stjernsund
Oljelampa, Glow, Brun 7cm - Stjernsund Oljelampa, Glow, Brun 7cm - Stjernsund
Stormlykta Vit/Mässing - Strömshaga Stormlykta Vit/Mässing - Strömshaga
Fotogenlampa Haga Nickel - Strömshaga Fotogenlampa Haga Nickel - Strömshaga
Stormlykta Svart/Mässing - Strömshaga Stormlykta Svart/Mässing - Strömshaga
Veke till Fotogenlampa - Strömshaga Veke till Fotogenlampa - Strömshaga
Lampolja 1 Liter - Strömshaga Lampolja 1 Liter - Strömshaga


Vad gör våra lampor så speciella? Förutom deras estetiska tilltal, erbjuder de en unik kombination av funktionalitet och stil. Varje oljelampa i vårt sortiment är handplockad för dess hantverksmässiga kvalitet och förmåga att skapa en ombonad atmosfär. Oavsett om du letar efter en klassisk design eller något mer samtida, kommer du att finna att våra lampor kompletterar din inredning på ett sätt som vanliga elektriska ljuskällor sällan kan matcha.

Lys upp ditt utrymme med oljelampor

Att integrera en oljelampa i ditt hem är också ett fantastiskt sätt att bjuda in historien. Många av våra modeller är inspirerade av svunna tiders sjöfart och industri, vilket ger dem en karaktär som berättar historier. Dessa lampor är inte bara belysning - de är konversationsstartare, minnesmärken och ikoner av hantverksskicklighet. Dessutom är användningen av naturliga bränslen som fotogen ett miljövänligare alternativ till elektricitet, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för den medvetna konsumenten.